četvrtak, 29. kolovoza 2013.

13.09.2013. TTNG (This Town Needs Guns) & Mylets @ Život

PETAK, 13.9.2013.
Život, Rijeka (Ružićeva 2)

PUK predstavlja:

TTNG (This Town Needs Guns) [UK]
Mylets [USA]

Miljenici riječke publike TTNG (znani kao This Town Needs Guns) se, potaknuti odličnim prošlogodišnjim koncertom u klubu Place, ponovno vraćaju u grad na Rječini. Ovoga puta sa sobom dovode i američko čudo od djeteta Mylets. Koncert će se održati u petak 13. rujna u klubu Život, a ujedno će označiti otvaranje nove sezone PUK koncerata, organizatora koji nam za budućnost najavljuju mnogo lijepih gostovanja, te nastavak suradnje s izvođačima sa Sargent House etikete.


TTNG
(Oxford, Velika Britanija)

TTNG je math rock bend iz Oxforda. Sviraju od 2004. godine, a izdavačka kuća im je Sargent House (Russian Circles, Hella, Tera Melos, And So I Watch You From Afar, Maps & Atlases, Omar Rodriguez-Lopez…).

Njihovu glazbu bismo mogli opisati kao math rock s emotivnim vokalom u najboljoj maniri indie rock/emo bendova poput Owls i American Football, koje i sam bend, uz Incubus i Make Believe, navodi kao glavne uzore.

Mnogo se toga promijenilo od prošlog puta kada smo ih ugostili u Rijeci, a najočitija promjena odnosi se na ime. Više nisu This Town Needs Guns već TTNG, a razloge zašto je tako možete pročitati na njihovoj službenoj stranici: http://www.ttng.net/Osim toga, postali su trio (čemu dodatni član ako istovremeno možeš svirati više instrumenata) i početkom godine im je konačno izašao novi album, njihov najzreliji uradak do sada. Inače su u međuvremenu prošli sjevernom i istočnom Europom (od Osla do Moskve) i sjevernoameričkim kontinentom, gdje su im koncerti s Tera Melos uglavnom bili rasprodani. Nakon ove kraće europske turneje ponovno se vraćaju u SAD i Kanadu gdje će im na novoj turneji podrška biti Mylets i And So I Watch You From Afar.✇ Diskografija:

Hippy Jam Fest (7’’ single, Big Scary Monsters – 2006)
And I’ll Tell You For Why… (7’’ single, Big Scary Monsters – 2007)
This Town Needs Guns / Cats And Cats And Cats (split CD, Big Scary Monsters – 2007)
This Town Needs Guns (CD album, Yellow Ghost / Rallye – 2008)
Animals (CD/LP album, Big Scary Monsters / Sargent House / Faux Discx – 2009)
Adventure, Stamina & Anger / Mnspector Iorse (7’’ single, Sargent House – 2011)
13.0.0.0.0 (CD/LP album, Sargent House – 2013)

http://www.ttng.net/ 
http://thistownneedsguns.bandcamp.com/ 
http://thistownneedsguns.tumblr.com/
http://www.facebook.com/ttnguk

http://www.youtube.com/watch?v=6LggRzpAtQk
http://www.youtube.com/watch?v=4nkPKVE20Pk


Mylets
(Los Angeles, SAD)

Mylets je ime iza kojega se krije Henry Kohen, najnoviji i najmlađi član Sargent House obitelji. Sargent House je ove godine objavio remasteriranu kompilaciju njegova tri EP-a, a Henry se nedavno iz Columbusa (Indiana) preselio u Los Angeles kako bi započeo rad na svom debitantskom albumu koji će izaći iduće godine. Premda kao omiljene bendove navodi King Crimson i U2, njegova glazba je čudna mješavina math rocka i elektronske glazbe, nešto između Animal Collective i Battles. Ima 18 godina i ovo će mu biti jedan od prvih europskih nastupa.
✇ Diskografija:

Retcon (LP, Sargent House – 2013)

http://mylets.tumblr.com/
http://mylets.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/mylets

http://www.youtube.com/watch?v=vYdYdwSPY18
http://www.youtube.com/watch?v=YP8jzdiHpmM


★ Prodaja ulaznica kreće u petak (30.08.) u klubu Život i Nemo pubu. Cijena ulaznice u pretprodaji iznositi će 40 kuna. Na dan koncerta (na ulazu) iznositi će 60 kuna. ★

https://www.facebook.com/puk.rijeka

Facebook: https://www.facebook.com/events/382380901873781/
Last.fm: http://www.last.fm/event/3625677+TTNG+(This+Town+Needs+Guns)+-+Mylets


Nema komentara:

Objavi komentar