petak, 14. veljače 2014.

[VIDEO] Finalni podsjetnik na nedjeljni Tera Melos i The Myriads koncert Tunelu



Podsjećamo vas da će ove nedjelje, 16. veljače, riječki Tunel biti poprište domaćeg math rock događaja sezone!

Tera Melos dolaze iz Sacramenta (SAD) i jedan su od trenutno najzanimljivijih svjetskih sastava. Počeli su kao kaotičan i sirov math rock bend, da bi pošteno evoluirali u bend koji svira najčudnije pop pjesme današnjice. U zvuk svog drugog studijskog albuma "Patagonian Rats" inkorporirali su utjecaje američke nezavisne scene s kraja 80-ih i početka 90-ih, da bi na najnovijem albumu "X’ed Out" te utjecaje još dodatno proširili tako da je krajnji rezultat pitka freak-pop perverzija. Da su Sonic Youth, Devo, Beach Boys i Minutemen nastali u dvijetisućitima, vrlo vjerojatno bi zvučali upravi ovako.

Iza sebe imaju turneje s Minus The Bear, TTNG, fIREHOSE, Boris, Melt-Banana i The Fall of Troy, a albume izdaju za Sargent House (Russian Circles, Bosnian Rainbows…).

Kao predgrupa nastupit će krčki The Myriads, kojima će ovo biti prvi nastup uopće. Ovi mladići iza sebe imaju dosta staža po lokalnim rock bendovima, ali tek s ovim bendom iskušavaju svoje krajnje mogućnosti. Oni malobrojni koji su čuli njihove demo snimke kunu se da niti jedan bend u regiji ne zvuči slično te ih uspoređuju s Foals i TTNG.

Pripremili smo i kratku video najavu za koju je zaslužna riječka redateljica Marta Ožanić i intervju s bendom koji je nedavno objavljen na portalu Muzika.hr koji također možete pročitati na našim službenim web stranicama puk-rijeka.blogspot.com.

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a koncert će započeti u 21:30. S obzirom da se radi o nedjelji, važno je napomenuti kako će koncert započeti na vrijeme.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna moguće je kupiti u Tunelu (Školjić 12) i riječkom Dallas Music Shopu (do subote 15.2. u 14 h, Splitska 2a), a na dan koncerta cijena će biti 60 kuna.

Satnica:
20:00 (vrata)
21:30 The Myriads
22:10 Tera Melos

Nema komentara:

Objavi komentar