nedjelja, 27. srpnja 2014.

Riječki pop-punk bend Kraj Programa u novootvorenom Beach baru "Baraka" u KostreniKao uvertiru u novu sezonu PUK koncerata, koju ćemo započeti sredinom rujna, predstavljamo nastup svima nam dobro znanog domaćeg pop-punk benda Kraj Program, i to na jednoj morskoj lokaciji, na plaži, kao što i priliči ljetnim mjesecima. Nadolazeća sezona donijeti će nam nastupe mladih, ali renomiranih svjetskih sastava, te će sigurno zadovoljiti apetit ljubitelja synthpop, electro indie i dream pop glazbe.

Novootvoreni Beach bar „Baraka“ kolovoz će započeti besplatnim koncertom grupe Kraj Programa. Šestorka predvođena pjevačicom Đinom Škulić dolazi iz Rijeke, a iza sebe već imaju veliki broj koncerata u Hrvatskoj, ali i Sloveniji te Bosni i Hercegovini, gdje su na Jelen DemoFestu 2012. godine u konkurenciji 400 bendova osvojili drugo mjesto i nagradu od 3000 eura. Kraj Programa je prošle godine izdao istoimeni album, a nedavno su na svom Youtube kanalu predstavili i svoj treći spot, za pjesmu „Kada sve nestane“, kojom su obilježili 3 godine rada. U Baraci će predstaviti novog basista Dina Ivelju, nedavno objavljeni kratki album KP/EP te do sada neizvedenu pjesmu koja će se naći na novom albumu koji je u pripremi.

Ulaz je besplatan, a koncert započinje u 21 sat.

Za glazbu prije i nakon koncerta zadužen je Bonko, koji je ujedno i član benda, sa svojom indie/rock/electropop selekcijom. Zabava će trajati do 2 sata ujutro, a Beach bar „Baraka“ planira u budućnosti ugostiti još domaćih autorskih bendova te započeti tradiciju ljetnih koncerata uz samu plažu u Kostreni.

Kraj Programa info:
http://www.facebook.com/KrajPrograma
http://soundcloud.com/krajprograma
http://www.youtube.com/krajprogramatv

Službeni video:
http://www.youtube.com/watch?v=HxD2hKkqZe8 (Kada sve nestane, 2014.)
http://www.youtube.com/watch?v=NiAJgJlgvOA (Promjena, 2013.)
http://www.youtube.com/watch?v=wIC0z4nbLWA (Prekid programa, 2013.)

Baraka info:
http://www.facebook.com/barakakostrena

Facebook event:
http://www.facebook.com/events/761138723925623

Nema komentara:

Objavi komentar