ponedjeljak, 30. studenoga 2015.

BLCNY na drugoj electro jam sesiji u Nemo Pubu

U četvrtak 3. prosinca u riječkom Nemo Pubu biti će održana druga od tri electro jam sesije u suradnji s Transponder Recordsom. Ovog puta nastupiti će BLCNY, čijoj besplatnoj sesiji možete svjedočiti od 21 sat.

BLCNY je riječki electro dvojac kojeg čine Nevio Rugaš i Bernard Blašković. Dva druga koji su surađivali u electro pop bendu Senzorz. Nevio – bivši bubnjar grupe Quasarr te jedan od pokretača riječkog techno/electro/IDM labela Transponder Records – i Bernard – DJ, autor, aranžer, producent i gitarist u raznim riječkim pop/punk/rock bendovima – skupili su svoje sintisajzere i ritam mašine te krenuli u pravcu izvođenja elektronske glazbe uživo.

Transponder Records je glazbena etiketa za promociju elektronske glazbe, te fuzija i istraživanja s ishodištem u suvremenoj elektronskoj glazbi. Oni poznajemo i njeguju glazbenu povijest elektronike, glazbene varijacije i pravce, te promoviraju glazbu koja ima svoje mjesto u prostoru i vremenu.

Cilj Transponder Recordsa je putem zajedničkog glazbenog profila omogućiti prostor za djelovanje glazbenicima i producentima elektronike (ne samo) u Rijeci, a da pritom mogu sačuvati vlastiti zvuk i glazbenu prepoznatljivost. Žele stvoriti nukleus lokalne elektronike što kvalitetom može služiti na čast Rijeci, predstavljajući je kao nezaobilazni punkt na glazbenoj sceni.


FB event:
http://www.facebook.com/events/1729987283903659/

Transponder Records
http://transponder-records.bandcamp.com
http://soundcloud.com/transponderrec
http://www.facebook.com/transponder.recordings

Nemo Pub - Titov trg 2/b, Rijeka
http://www.facebook.com/NemoPub

Nema komentara:

Objavi komentar