ponedjeljak, 2. studenoga 2015.

U Nemo Pubu započinju electro jam sesije

U suradnji s riječkom electro etiketom Transponder Records, u Nemo Pubu (Titov trg 2/b, Rijeka) će kroz studeni i prosinac biti održane tri electro jam sesije s riječkim izvođačima Arexx, BLCNY i Notein. Prvi na redu je AREXX, čijoj sesiji možete svjedočiti u četvrtak, 5. studenog od 21 sat, a ulaz je besplatan.

Arexx je dugogodišnji DJ, producent i alkemičar zvuka, s puno glazbenog staža u svijetu elektronske glazbe, multimedije i ostalog.
Od samog početka Transponder labela sudjeluje u njegovom radu.


Transponder Records je glazbena etiketa za promociju elektronske glazbe, te fuzija i istraživanja s ishodištem u suvremenoj elektronskoj glazbi. Oni poznajemo i njeguju glazbenu povijest elektronike, glazbene varijacije i pravce, te promoviraju glazbu koja ima svoje mjesto u prostoru i vremenu.

Cilj Transponder Recordsa je putem zajedničkog glazbenog profila omogućiti prostor za djelovanje glazbenicima i producentima elektronike (ne samo) u Rijeci, a da pritom mogu sačuvati vlastiti zvuk i glazbenu prepoznatljivost. Žele stvoriti nukleus lokalne elektronike što kvalitetom može služiti na čast Rijeci, predstavljajući je kao nezaobilazni punkt na glazbenoj sceni.

FB event link: https://www.facebook.com/events/425072081025260/Linkovi:

★ AREXX ★
(Rijeka)
electronic/ambient

http://arexx.bandcamp.com
http://soundcloud.com/arexx-music


★ TRANSPONDER RECORDS ★

http://transponder-records.bandcamp.com
http://soundcloud.com/transponderrec

Nema komentara:

Objavi komentar