ponedjeljak, 9. studenoga 2015.

Irsko-njemački kantautor Tristan Crowley sutra u riječkom Tunelu

Nakon što je kanadski kantautor Matt Epp prije dvije godine sa svojim akustičnim nastupom do posljednjeg mjesta napunio klub Tunel, PUKPUK u utorak 10. studenog nastavlja suradnju s Akustikom i u Rijeku dovodi još jednog talentiranog i karizmatičnog kantautora - Tristana Crowleya.

Ovaj irsko-njemački kantautor, s trenutnom adresom u Španjolskoj, upravo se uputio na svoju jesensku turneju diljem Europe, a jedna od koncertnih stanica je riječki klub Tunel, gdje će nastupiti u sklopu programa Akustika.

Rođen u irskom gradu Cork, Tristan je djetinjstvo proveo u sjevernoj Njemačkoj, a svoje prve glazbene korake započeo je kao vokal u raznim projektima. 2005. godine napustio je Hamburg i preselio u Španjolsku, i upravo je tada započeo stvarati svoje prve autorske pjesme, i to na gitari svog preminulog oca. Uslijedile su autorske pjesme, koje su još uvijek neke od koncertnih favorita – "Groningen", "Running out there in the woods", "In The Tunnel"... Korak po korak i pjesmu po pjesmu, došao je i do serijala koncerata u Španjolskoj, kao i kratke turneje po Francuskoj, Španjolskoj i Švicarskoj...

Pri povratku u San Sebastian, koji mu je trenutna adresa, s pratećim je bendom ušao u studio i snimio svoje debitantsko EP izdanje "Great small-boat journeys (Transitions)", objavljeno u studenom 2014. godine. Od tada redovito putuje i svira gdje god mu se pruži prilika.

Tristan Crowley ovom će prilikom ujedno po prvi put nastupiti pred hrvatskom publikom, a početak svirke u Tunelu je u 22 sata, dok je ulaz slobodan.


Tunel
http://www.facebook.com/tunel.klub

Akustika
http://www.facebook.com/akustikasession

Pratite PUK

http://puk-rijeka.blogspot.com
http://www.facebook.com/puk.rijeka
http://instagram.com/pukrijeka
http://twitter.com/PUKRijeka
http://youtube.com/pukrijeka

Nadolazeći PUKPUK koncerti:

Utorak - 10.11.2015. Akustika w/ Tristan Crowley @ Tunel
Četvrtak - 26.11.2015. Transponder w/ BLCNY Live! @ Nemo Pub
Petak - 27.11.2015. Promocija albuma: Kraj Programa (Ri) & Me As Well (Ka) @ Klub Palach - Powered by PUK
Četvrtak - 17.12.2015. Transponder w/ Notein Live! @ Nemo Pub

1 komentar: